Vacatures

Vacatures

Vacatures: Jobsonline

Vanaf de start van MediaTrend in 1999 houden wij ons al intensief bezig met de ontwikkeling en exploitatie van Jobsonline.nl. Een bekende en zeer uitgebreide vacature site. Met eveneens per doelgroep speciale vacaturesites, bijvoorbeeld in de techniek, en zo nog eens vele duizenden vacatures per branche.

Onze vacature sites zijn voorzien van veel zoekmogelijkheden, een e-mailservice waarbij werkzoekenden geschikte jobs per email ontvangen en de mogelijkheid om CV’s te plaatsen.

Alle ingrediënten die zorgen voor de gewenste match tussen werkgevers en werknemers. Jobsonline.nl, één van de allereerste jobsites in Nederland, heeft in januari 2016 een volledige vernieuwde en responsive vacaturewebsite gelanceerd.

Jobsonline.nl

   Websites

Websites

Websites: Eensitevooruwbedrijf

Een effectieve en professionele website is van groot belang voor uw bedrijf. Niet alleen als belangrijke eerste indruk van uw onderneming. Een website helpt met het bekend maken van uw bedrijf bij potentiële klanten.

Met die gedachte helpen we via Eensitevooruwbedrijf met name ondernemers uit het MKB de digitale snelweg op. Goed, snel en tegen zeer scherpe tarieven! Door onze ruime expertise weten we aan welke eisen een website moet voldoen en hoe deze succesvol kan worden ingezet.

Speciaal voor het midden- en kleinbedrijf hebben wij een website-pakket ontwikkeld, wat niet alleen uitblinkt in gebruikersgemak, professionaliteit en effectiviteit, maar ook nog eens heel betaalbaar is!

Eensitevooruwbedrijf.nl

   Webgidsen

Webgidsen

Webgidsen: MediaTrend Gidsen

Ook als Webgids Bureau hebben we veel ervaring en hebben wij deze manier van dienstverlening gesegmenteerd en verder verfijnd. We hebben ons gespecialiseerd in de realisatie en bouw van branchegerichte Webgidsen, welke vaak gefocust zijn op één onderwerp of speficieke doelgroep. Inzetbaar voor elk bedrijf, instantie of vereniging die een online gids wilt exploiteren.

Elke Webgids die wij opleveren wordt in house ontwikkeld en ontworpen, daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van de bijbehorende zoekmachines om de data makkelijk doorzoekbaar te maken en te visualiseren.

Of het nu gaat om Webgidsen over bijv. de bouw, de historie van het schaatsen of over een vereniging of gemeente. Wij ontwerpen webgidsen volledig naar wens van de eindgebruiker.

   Google Diensten

Google Diensten

Google: Aanvullende diensten

MediaTrend is Google Partner en de online specialist op het geven van advies op het gebied van zoekmachine adverteren oftewel Google Adverteren. Samen met u werken onze door Google gecertificeerde specialisten continu aan het verhogen van uw online rendement en zetten wij uw campagnes in de markt!

Naast het adverteren in Google bieden wij ook zoekmachine optimalisatie aan voor verbeterde vindbaarheid van uw website of webshop.

Wij bieden u ook andere Google diensten ter ondersteuning aan, zoals Analytics voor website statistieken, webmastertools voor het beheer van uw website in de zoekmachine en Google Mijn Bedrijf voor directe weergave van uw bedrijf in Google.

Google Diensten