damian-offenberg
Damian Offenberg

Damian Offenberg

Performance Marketeer
Geboren en getogen aan de Nederlandse kust, groeide Quinten op met een diepe passie voor de zee en het buitenleven. Als strandwacht bracht hij zijn dagen door met het zorgvuldig bewaken van de kustlijn, het waarborgen van de veiligheid van strandbezoekers en het verlenen van hulp wanneer nodig. Deze ervaring heeft hem gevormd tot een verantwoordelijke en alerte professional, altijd bereid om uitdagingen aan te gaan.
Met de kracht van data en creativiteit in harmonie, creëer ik advertentiecampagnes die de online wereld veroveren.

Quinten Klaasen, een gedreven en jonge professional, maakt indruk als Google Ads-expert bij MediaTrend in het levendige Alkmaar. Ondanks zijn jeugdige leeftijd van 22 jaar, heeft hij een opmerkelijke achtergrond als strandwacht die zijn unieke vaardigheden en toewijding in zijn werk weerspiegelt.

Quinten's fascinatie voor digitale marketing ontstond tijdens zijn studie, waar hij gefascineerd raakte door de mogelijkheden en impact van online adverteren. Hij dook diep in de wereld van Google Ads en al snel ontpopte hij zich als een getalenteerde expert in het optimaliseren van advertentiecampagnes.

Met zijn scherpe analytische vaardigheden en creatieve geest weet Quinten als geen ander de kracht van Google Ads te benutten. Hij begrijpt het belang van het targeten van de juiste doelgroep, het opstellen van pakkende advertentieteksten en het optimaliseren van biedstrategieën om maximale resultaten te behalen.

Bij MediaTrend in Alkmaar is Quinten een gewaardeerd lid van het team, waar hij nauw samenwerkt met klanten van diverse industrieën. Zijn vermogen om data te interpreteren en strategische inzichten te bieden, maakt hem een betrouwbare partner voor het realiseren van effectieve online advertentiecampagnes.

Buiten zijn werk heeft Quinten nog steeds een grote passie voor de zee. Hij geniet van surfen, zwemmen en het verkennen van nieuwe stranden. Deze liefde voor het buitenleven en zijn vermogen om situaties snel te beoordelen, komen tot uiting in zijn werk als Google Ads-expert.

Quinten Klaasen blijft zichzelf uitdagen en ontwikkelen in het snel evoluerende digitale landschap. Met zijn jeugdige energie, vastberadenheid en expertise is hij een waardevolle aanwinst voor MediaTrend en een inspiratie voor anderen die streven naar succes in online adverteren.

Google Ads
De webshop bestellingen zijn met ruim 93% toegenomen
Novaline Verzwaringsdekens
Online Adverteren
Er is meer dan 200% omzet groei gerealiseerd binnen 3 jaar tijd
Vos Koffie
Zoekmachine Optimalisatie
De totale zichtbaarheid is met ruim 200% gestegen
Tintstore

Ik help jouw bedrijf naar de top!

Igor, Online marketing consultant
Doe binnen 2 minuten onze gratis online groei analyse en kijk hoe we samen jouw doel kunnen bereiken!