sjoerd-bijlstra
Sjoerd Bijlstra

Sjoerd Bijlstra

Performance Marketeer
Desiré Scheerhoorn, een getalenteerde copywriter werkzaam voor MediaTrend in het charmante Alkmaar, is een bevlogen en creatieve geest die de kracht van woorden omarmt. Met haar jeugdige leeftijd van 24 jaar en kenmerkend blond haar, straalt ze zowel jeugdigheid als professionaliteit uit.
Desiré weet als geen ander de essentie van een merk te vangen en dit te vertalen naar pakkende teksten

Taal en storytelling

Desiré heeft altijd een passie gehad voor taal en storytelling. Als jong meisje werd ze al betoverd door de magie van woorden en de impact die ze kunnen hebben. Deze fascinatie leidde haar naar de wereld van copywriting, waar ze haar talenten kon inzetten om merken tot leven te brengen en boodschappen te laten schitteren.

Met haar scherpe inzicht en creatieve denkwijze weet Desiré als geen ander de essentie van een merk te vangen en dit te vertalen naar pakkende teksten. Ze begrijpt het belang van het creëren van een sterke verbinding tussen merken en hun doelgroepen, en ze weet dit te bereiken door middel van haar woordkeuze en stijl.

Internationale merken

Desiré's werk bij MediaTrend in Alkmaar stelt haar in staat om samen te werken met diverse klanten, variërend van lokale bedrijven tot internationale merken. Ze neemt elke uitdaging met enthousiasme aan en streeft altijd naar het leveren van kwaliteit en impactvolle resultaten.

Buiten haar werk heeft Desiré een avontuurlijke ziel. Ze haalt inspiratie uit reizen, nieuwe culturen ontdekken en het verkennen van onbekende plaatsen. Deze ervaringen voeden haar creativiteit en geven haar een breder perspectief dat ze in haar copywriting kan integreren.

Desiré Scheerhoorn blijft groeien en evolueren als copywriter, altijd op zoek naar nieuwe manieren om haar vaardigheden aan te scherpen en haar klanten te verbazen. Met haar jeugdige energie en passie voor het geschreven woord is ze een waardevolle aanwinst voor MediaTrend en een inspiratie voor aspirerende copywriters in de branche.

Google Ads
Een stijging van maar liefst 380% op onze online aanvragen
Regel je subsidie
Google Ads
De webshop bestellingen zijn met ruim 93% toegenomen
Novaline Verzwaringsdekens
Zoekmachine Optimalisatie
De totale zichtbaarheid is met ruim 200% gestegen
Tintstore

Ik help jouw bedrijf naar de top!

Igor, Online marketing consultant
Doe binnen 2 minuten onze gratis online groei analyse en kijk hoe we samen jouw doel kunnen bereiken!