Voor elk bedrijf de juiste website

Bij MediaTrend geloven we dat elke onderneming, groot of klein, een professionele website verdient. Blader door onze galerij en ontdek een greep aan websites die we hebben gecreëerd voor bedrijven zoals de jouwe. Laat je inspireren door de mogelijkheden en zie hoe we met passie en vakmanschap ook jouw online identiteit vorm kunnen geven.

MediaTrend maakt jouw visie werkelijkheid 

Bij MediaTrend begrijpen we dat jouw bedrijf uniek is, met zijn eigen verhaal, doelstellingen en visie. Daarom streven we ernaar websites te creëren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook jouw unieke identiteit weerspiegelen en je doelgroep aanspreken. We combineren creativiteit met technische experts om kwalitatieve websites te leveren. Van tekst tot video en van infographics tot carrousels, wij zorgen ervoor dat elk element van je website de gewenste boodschap overbrengt. 

De gemiddelde resultaten 

Wij geloven dat wij de perfecte partner zijn om jouw nieuwe website te realiseren. Of je nu al geruime tijd actief bent en je online aanwezigheid wilt verbeteren, of dat je een start-up bent die net begint. Ons team heeft de expertise en creativiteit in huis om jouw visie te realiseren. Wij zorgen voor een snelle laadtijd van je website, een lange sessieduur voor je bezoekers én een verhoging van conversies.

+100%
Website snelheid
De laadtijd van nieuwe websites voor onze klanten is gemiddeld minimaal dubbel zo snel geworden.
+42%
Sessieduur
De tijd die bezoekers gemiddeld doorbrengen op de website is met bijna de helft toegenomen.
+31%
Conversies
Niet onbelangrijk: Het conversiepercentage per klant is gemiddeld genomen flink toegenomen.

Benieuwd hoe wij websites bouwen? 

Geef ons je wensen door, zodat wij een maatwerk website voor je kunnen ontwerpen en opleveren. Al veel bedrijven uit Alkmaar en omgeving gingen je voor, maar uiteraard staan wij ook open om voor bedrijven uit andere regio's een responsive website te ontwikkelen. 

We helpen graag om ook jouw online aanwezigheid te versterken en doelen te bereiken. Wil jij graag een nieuwe website en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vul hieronder je gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen we samen een online platform creëren dat jouw bedrijf verdient. 

Krijg inzicht in de mogelijkheden voor een website voor jouw bedrijf!

Conversie Optimalisatie
Het aantal aankopen per klant is met ruim 85% gegroeid
SprayTan Solutions
Online Adverteren
Er is meer dan 200% omzet groei gerealiseerd binnen 3 jaar tijd
Vos Koffie
Google Ads
Een stijging van maar liefst 380% op onze online aanvragen
Regel je subsidie

Ik help jouw bedrijf naar de top!

Igor, Online marketing consultant
Doe binnen 2 minuten onze gratis online groei analyse en kijk hoe we samen jouw doel kunnen bereiken!