Wij helpen jouw bedrijf naar de top

Wanneer je behoefte hebt aan een nieuwe website, je merk wilt laten groeien of je huidige online strategie wilt verbeteren, staan wij klaar om je te ondersteunen!

Wij zijn MediaTrend, jouw gids in de digitale wereld. Met bijna 25 jaar ervaring in de online branche hebben we ons ontwikkeld van een Alkmaarse start-up die eenvoudige websites bouwt tot een volwaardig online marketing bureau met zo'n 20 enthousiaste medewerkers.

We zijn trots op onze Westfriese wortels en daarom zijn we sterk gericht op een persoonlijke en nuchtere aanpak. Geen poespas of hippe vakjargon, maar heldere taal die iedereen begrijpt. We willen dat je precies begrijpt wat we doen, hoe we het doen, en hoe het je bedrijf helpt groeien.

Onze duurzaamheidsvisie loopt als een rode draad door ons bedrijf. Met duurzaamheid in onze diensten en producten, een duurzaam personeelsbeleid en duurzame klantrelaties zorgen we voor kwaliteit en efficiëntie in alles wat we doen.

Bij MediaTrend zetten we jou, je bedrijf en jouw doelen altijd op de eerste plaats. We willen je niet alleen helpen jouw online wensen te vervullen, maar ook meedenken om je online behoeften goed in kaart te brengen. Alleen dan kunnen we de beste resultaten bereiken.

Jij kiest de bestemming, wij weten de weg

Onze missie is simpel: jou naar de top helpen. We weten dat jij als klant precies weet wat je wilt bereiken en wij helpen je om daar te komen. Of je nu op zoek bent naar hulp bij Content Marketing, E-mail Marketing, SEO-Copywriting, Linkbuilding, of een verscheidenheid aan advertentieplatformen zoals Google, Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, TikTok of YouTube, we hebben de expertise in huis om jouw online succes te realiseren. En we doen het met een menselijke aanpak, altijd bereid om je te begeleiden en ondersteunen waar nodig.

Jouw succes is ons succes.

Conversie Optimalisatie
Het aantal aankopen per klant is met ruim 85% gegroeid
SprayTan Solutions
Online Adverteren
Er is meer dan 200% omzet groei gerealiseerd binnen 3 jaar tijd
Vos Koffie
Zoekmachine Optimalisatie
De totale zichtbaarheid is met ruim 200% gestegen
Tintstore

Ik help jouw bedrijf naar de top!

Igor, Online marketing consultant
Doe binnen 2 minuten onze gratis online groei analyse en kijk hoe we samen jouw doel kunnen bereiken!