Microsoft Ads

Adverteren op het Microsoft platform om je bedrijf op de kaart te zetten met krachtige targeting mogelijkheden afgestemd op je bedrijfsdoelen en doelgroepkenmerken.

Wat is Microsoft Ads?

Microsoft Adverteren, voorheen bekend als Bing Ads, is een krachtig advertentieplatform waarmee bedrijven betaalde advertenties kunnen plaatsen op Bing, MSN, Yahoo en AOL. Het stelt bedrijven in staat om hun specifieke doelgroep rechtstreeks te bereiken en zo hun online aanwezigheid te versterken. Net als andere advertentieplatforms biedt Microsoft geavanceerde targetingopties zoals geografische, demografische en apparaatgerichte opties, zodat je je boodschap direct bij de juiste mensen kunt brengen.

Ondanks de dominantie van Google in de zoekmarkt, mogen de miljarden zoekopdrachten die elke maand op Bing worden uitgevoerd niet worden onderschat. Voor bedrijven in bepaalde sectoren kan de concurrentie op Google Ads enorm zijn, waardoor Bing vaak een meer kosteneffectief alternatief biedt.

Ontdek wat MediaTrend voor jouw bedrijf kan betekenen!

Met onze gratis online groei analyse kijken we samen met jou welke expertises er nodig zijn om jouw doel te bereiken.
Gratis Groeiadvies Meer informatie

Waar zet ik Microsoft Ads voor in?

Microsoft Adverteren kan een waardevol instrument zijn voor bedrijven die hun naamsbekendheid willen vergroten, hun producten of diensten willen promoten en leads willen genereren. Door de integratie van Bing in diverse Microsoft-tools, zoals voice assistant Cortana, bereik je een uniek en groeiend publiek dat misschien niet op andere platforms te vinden is.

Daarnaast biedt het platform de mogelijkheid om zeer specifieke doelgroepen te bereiken, van mensen met bepaalde demografische kenmerken tot degenen die bepaalde interesses hebben of op specifieke locaties zijn. Dit betekent dat je advertenties meer impact hebben en een hogere ROI kunnen opleveren.

Ontdek nieuwe kansen tegenover lagere kosten binnen het Microsoft Ads netwerk
- Pierre, Performance Marketeer

Microsoft Ads door MediaTrend

Onze Paid advertising specialisten hebben diepgaande kennis en ervaring met Microsoft Adverteren. Of het nu gaat om het definiëren van de juiste doelgroepen op basis van diverse kenmerken, het testen van verschillende advertentievarianten voor optimale prestaties of het uitvoeren van een grondige concurrentieanalyse, bij ons ben je in goede handen.

Het uitbesteden van je Microsoft advertentiecampagnes aan MediaTrend betekent dat je de zekerheid hebt van een strategie die is afgestemd op jouw unieke bedrijfsdoelen en behoeften. Laat ons het zware werk doen, zodat jij je kunt concentreren op wat je het beste doet: je bedrijf runnen.

Ik wil graag meer weten over Microsoft Ads

Krijg inzicht in de mogelijkheden van Microsoft Ads voor jouw bedrijf.

Google Ads
Een stijging van maar liefst 380% op onze online aanvragen
Regel je subsidie
Conversie Optimalisatie
Het aantal aankopen per klant is met ruim 85% gegroeid
SprayTan Solutions
Online Adverteren
Er is meer dan 200% omzet groei gerealiseerd binnen 3 jaar tijd
Vos Koffie

Ik help jouw bedrijf naar de top!

Igor, Online marketing consultant
Doe binnen 2 minuten onze gratis online groei analyse en kijk hoe we samen jouw doel kunnen bereiken!