Instagram Adverteren

Adverteren op het populaire platform Instagram om de zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergroten en interactie met je doelgroep te bevorderen.

Wat is een Instagram advertentie?

Instagram Adverteren biedt een dynamische manier om je merk, product of dienst onder de aandacht te brengen van de 1,3 miljard actieve gebruikers van het platform. Via de bedrijfsomgeving van Facebook , sinds de overname van Instagram in 2012, kun je nu adverteren op Instagram. 

Het platform is niet alleen geliefd bij jongeren maar trekt ook volwassenen aan, waardoor je een breed en gevarieerd publiek kunt bereiken. De opties voor adverteren op Instagram zijn veelzijdig. Je kunt kiezen uit verschillende soorten Instagram advertenties, zoals: 

  • Foto advertenties

  • Carrousel advertenties

  • Video advertenties

  • Verhaal advertenties

  • Collectie advertenties

Echter, een effectieve Instagram-campagne vergt een strategische benadering en grondige kennis van het platform. 

Ontdek wat MediaTrend voor jouw bedrijf kan betekenen!

Met onze gratis online groei analyse kijken we samen met jou welke expertises er nodig zijn om jouw doel te bereiken.
Gratis Groeiadvies Meer informatie

Waar zet ik Instagram Advertenties voor in?

De keuze om te adverteren op Instagram wordt vaak gedreven door de aard van je product of dienst. De voordelen van Instagram advertenties zijn eindeloos. Het visuele karakter van Instagram is perfect voor merken die een verhaal willen vertellen of inspiratie willen bieden. Een post op Instagram, een reels of eenstory kan helpen om meer verkeer naar je profiel te krijgen, wat vervolgens kan leiden tot meer bezoekers op je website. Daarnaast is Instagram adverteren ideaal als je een doelgroep wil bereiken waarvan bekend is dat ze veel tijd op het platform doorbrengen, je interactie met je publiek wil hebben, je merkbekendheid wil vergroten, je aanbod wil promoten of reclame wil maken voor tijdelijke evenementen en speciale aanbiedingen. 

Een ander belangrijk aspect is de kwaliteit van de advertenties en het vermogen om aantrekkelijke call-to-actions in je bericht te gebruiken. Een goed doordachte strategie kan dan ook het verschil maken. Hiermee kun je opvallende resultaten behalen met je advertenties en je doelstellingen verwezenlijken. 

Ideaal om je merk sterker te maken bij een jonger publiek
- Damian, Performance Marketeer

Instagram Ads door MediaTrend

Door jouw branchekennis te combineren met de expertise van onze marketing specialisten, streven we naar een succesvolle Instagram advertentiecampagne. Voordat we starten, plannen we een kennismakingsgesprek. Hierbij leren we jou en je onderneming beter kennen en stemmen we de strategie af op jouw behoeften. We bespreken het budget, de soorten Instagram ads, de inhoud ervan en de targeting opties. We kunnen dit gesprek telefonisch voeren, maar je bent ook welkom bij ons op locatie. 

Op basis van de kennismaking gaan onze specialisten aan de slag met het maken van content voor je Instagram posts en het opzetten van de campagnes voor jouw account. Elke maand organiseren we een optimalisatiegesprek om de resultaten te bespreken, nieuwe ideeën te genereren en te zorgen dat we op koers blijven met jouw doelstellingen. Je ontvangt ook een maandelijkse rapportage om de voortgang te volgen.

Laat MediaTrend de Instagram Advertentie werkzaamheden voor je uit handen nemen, zodat jij je volledig kunt richten op wat je het beste doet voor je bedrijf.

Ik wil graag meer weten over Instagram Adverteren

Krijg inzicht in de mogelijkheden van Instagram Adverteren voor jouw bedrijf.
Zoekmachine Optimalisatie
De totale zichtbaarheid is met ruim 200% gestegen
Tintstore
Online Adverteren
Er is meer dan 200% omzet groei gerealiseerd binnen 3 jaar tijd
Vos Koffie
Google Ads
Een stijging van maar liefst 380% op onze online aanvragen
Regel je subsidie

Ik help jouw bedrijf naar de top!

Igor, Online marketing consultant
Doe binnen 2 minuten onze gratis online groei analyse en kijk hoe we samen jouw doel kunnen bereiken!