Welkom op Mediatrend.nl. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met de onderstaande disclaimer. Wij raden u aan deze disclaimer zorgvuldig door te lezen voordat u onze website gaat verkennen.

Informatie en content

De informatie en content op Mediatrend.nl is bedoeld voor algemene informatieve doeleinden. Hoewel we ons uiterste best doen om de informatie actueel en nauwkeurig te houden, kunnen we geen garanties geven met betrekking tot de volledigheid, nauwkeurigheid, actualiteit of geschiktheid van de informatie voor specifieke doeleinden. Het gebruik van de informatie en content op deze website is geheel op eigen risico.

Externe links

Op Mediatrend.nl kunnen links naar externe websites worden verstrekt. Deze links worden uitsluitend ter referentie aangeboden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade of verliezen die voortvloeien uit het gebruik van deze links of het vertrouwen op de informatie op deze externe websites.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de content op Mediatrend.nl, inclusief maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen, logo's, video's en grafische elementen, zijn eigendom van Mediatrend.nl of de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om deze content te kopiëren, reproduceren, distribueren of op enige andere wijze te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar.

Wijzigingen

Mediatrend.nl behoudt zich het recht voor om op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen aan te brengen in de inhoud van deze website, inclusief deze disclaimer. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig de disclaimer te controleren op eventuele updates of wijzigingen.

Aansprakelijkheid

Mediatrend.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe, indirecte, incidentele, bijzondere of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van deze website of de inhoud ervan. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, schade aan computersystemen, gegevensverlies, winst- of omzetderving, of enige andere vorm van verlies of schade.

Toepasselijk recht

Deze disclaimer valt onder de wetgeving van Nederland. In geval van geschillen die voortvloeien uit het gebruik van Mediatrend.nl, zullen deze worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbanken van Nederland.

Contact

Indien u vragen heeft over deze disclaimer, neem dan contact met ons op via de contactgegevens die vermeld staan op Mediatrend.nl.

Bedankt voor uw bezoek aan Mediatrend.nl en het naleven van deze disclaimer.

-

Laatst bijgewerkt op 23-06-2023

Online Adverteren
Er is meer dan 200% omzet groei gerealiseerd binnen 3 jaar tijd
Vos Koffie
Google Ads
Een stijging van maar liefst 380% op onze online aanvragen
Regel je subsidie
Zoekmachine Optimalisatie
De totale zichtbaarheid is met ruim 200% gestegen
Tintstore

Ik help jouw bedrijf naar de top!

Igor, Online marketing consultant
Doe binnen 2 minuten onze gratis online groei analyse en kijk hoe we samen jouw doel kunnen bereiken!