Partner van Niels Langeveld in de Porsche Carrera Cup Benelux

Vanaf dit jaar is MediaTrend online partner van internationaal coureur Niels Langeveld, die dit jaar voor het eerst zal deelnemen aan de Porsche Carrera Cup Benelux! MediaTrend heeft bijgedragen aan zijn nieuwe website en helpt hem met het vergroten van zijn online zichtbaarheid. Daarnaast zijn we als sponsor herkenbaar op de achterzijde van de Porsche 911 GT3 én door diverse online uitingen.
Over onze klant
Niels Langeveld
Niels Langeveld is al sinds 2008 actief binnen de internationale autosport en heeft al diverse kampioenschappen op zijn naam geschreven. Naast zijn carrière als professioneel coureur is Niels ook actief met het aanbieden van zakelijke race events. Of het nu gaat om racen op het circuit, ijsrijden in Zweden of andere uitdagende evenementen, hij neemt zijn kennis en ervaring mee om mensen een onvergetelijke ervaring te bezorgen.
MediaTrend weet wat nodig is om het maximale uit mijn business te halen!
- Niels Langeveld, Coureur

De opdracht

Naast professioneel coureur houdt Niels Langeveld zich bezig met het organiseren van spraakmakende zakelijke race-events op het hoogste niveau. Niels’ opdracht aan MediaTrend was duidelijk: een nieuwe website die naadloos aansluit op de behoeften van de zakelijke klant, met een focus op het vergroten van de vindbaarheid van zijn evenementen. 

Een paar punten waren extra belangrijk om mee te nemen. Zo moesten de evenementen die Niels aanbiedt gemakkelijk te boeken zijn via een geïntegreerd portaal en moest een platform gemaakt worden voor partners en sponsors. 

Onze strategie 

Na het stellen van duidelijke doelstellingen, is onze webdeveloper Bram aan de slag gegaan met het ontwikkelen van de website. Met de nieuwste functies en systemen van Wordpress werd de website vakkundig opgebouwd, inclusief het gebruik van professionele foto's en video's om de activiteiten tot leven te brengen. 

Er is een custom module toegevoegd om de evenementen zoals gewenst te tonen op de site. Hiervoor is een geautomatiseerd script ingezet, zodat deze altijd up-to-date blijven. De tool is zo ontworpen dat oude evenementen automatisch verlopen en niet meer worden getoond na de einddatum.

Om ervoor te zorgen dat de website een snellere laadtijd krijgt, wordt de website hosting momenteel ook nog onder handen genomen door MediaTrend. En verder helpt MediaTrend Niels met zijn online zichtbaarheid door middel van het maken van relevante pagina's die zijn geoptimaliseerd voor zoekmachine doeleinden. 

Het resultaat

170%
Website snelheid
Door onze eigen hosting en optimale code is de website snelheid verbeterd
100%
Makkelijker te boeken evenementen
De evenementen zijn inmiddels super makkelijk te boeken via de website
+10 PK
Extra snelheid voor Niels
Onze samenwerking accelereert Niels Langeveld zowel online als offline

Conclusie

Er is een strategische, mooie samenwerking ontstaan waarin verbinding centraal staat. Voor Niels is zijn website nu een ware afspiegeling van zijn passie en professionaliteit, terwijl MediaTrend met trots een plekje heeft gekregen op zijn Porsche 911 GT3. Een partnership die niet alleen snelheid, maar ook succes uitstraalt!

Het fijne aan de samenwerking met Niels is het feit dat hij zowel op als naast de baan altijd vol gas gaat. Met de juiste input vanuit Niels kunnen wij de output maximaliseren en hem zo online verder versterken.

Niels rijdt dit jaar voor het eerst mee in de Porsche Carrera Cup Benelux, en als partner wensen wij hem vast veel succes! 🏎️

Online Adverteren
De omzet heeft een sprong gemaakt van meer dan 200%
NineTwoFive
Google Ads
Een stijging van maar liefst 380% op onze online aanvragen
Regel je subsidie
Website Snelheid
De snelheid van de website is gestegen met 170%
Niels Langeveld

Ik help jouw bedrijf naar de top!

Igor, Online marketing consultant
Doe binnen 2 minuten onze gratis online groei analyse en kijk hoe we samen jouw doel kunnen bereiken!