10

Wij zijn jouw online marketing partner in Alkmaar!

Als ondernemer in Alkmaar en omgeving weet je dat het lokale karakter van zaken doen een speciale betekenis heeft. Bij MediaTrend begrijpen we dit als geen ander en helpen we je daarom graag met je online marketing vraagstukken!
Neem contact op! Gratis Groeiadvies
Marketingbureau Alkmaar

Online marketing bureau Alkmaar

MediaTrend is een full service online marketing bureau gevestigd in Alkmaar. Met 25 jaar ervaring in de online marketing hebben we ons ontwikkeld van start-up die eenvoudige websites bouwt tot een volwaardig online marketing bureau met zo'n 20 enthousiaste medewerkers. 

Vanuit ons moderne kantoor op de Beverkoog in Alkmaar helpen wij sinds 1999 onze zakelijke klanten aan een betere online vindbaarheid van hun bedrijf en/of website. Onze missie is simpel: jou naar de top helpen. Daarom zetten we jou, je bedrijf en je doelen altijd op de eerste plaats. We willen je niet alleen helpen je online wensen te vervullen, maar ook meedenken om je online behoeften goed in kaart te brengen. 

Lokaal geworteld, digitaal nabij

Hoewel we landelijk actief zijn, begrijpen we dat je als Alkmaarse ondernemer de voorkeur geeft aan een online marketing bureau in Noord-Holland. We hebben dan ook veel klanten uit de regio. Bij MediaTrend zijn we trots op onze Noord-Hollandse roots en zijn we sterk gericht op een nuchtere en persoonlijke aanpak. We zijn altijd digitaal dichtbij, maar we begrijpen het belang van een persoonlijk bezoek. Daarom zijn we snel te bereiken voor ondernemers uit Alkmaar, Heiloo, Heerhugowaard, Schagen, en omliggende gebieden.

Waarom MediaTrend typisch Alkmaars is? 

  • Onze thuisbasis is de Beverkoog, midden in het ondernemende hart van Alkmaar.

  • Veel van onze collega's komen uit de regio, van Schagen tot Heerhugowaard. We begrijpen de lokale dynamiek en uitdagingen van het ondernemen in Alkmaar.

  • We juichen niet alleen voor online succes, maar ook voor AZ. Als trotse supporters van de plaatselijke voetbalclub begrijpen we het belang van teamgeest en samenwerking.

Goed meewerkend bedrijf, ook voor de kleinere ondernemer. Communicatie is altijd erg prettig, afspraken worden nagekomen. Al met al een echte aanrader!
- R. Kroeze

Onze online marketing diensten

Voor veel bedrijven in de regio Alkmaar zijn wij de partner als het gaat om Google Ads en online adverteren via Instagram, Facebook en LinkedIn. Daarnaast helpen we onze klanten ook graag met o.a. het ontwikkelen van websites, e-mailmarketing, linkbuilding, zoekmachine optimalisatie (SEO), content marketing en meer. 

Of je als bedrijf nu behoefte hebt aan een nieuwe website, je merk wilt laten groeien, conversie optimalisatie of je huidige online marketing strategie wilt verbeteren, wij helpen je hier graag bij. 

Online groei realiseren? Wij denken met je mee!

Onze collega's hebben de ervaring en expertise in huis om iedere dag verschillende bedrijven te helpen met hun online advertenties en vindbaarheid. Dit doen wij door de nieuwste tools te gebruiken en altijd op de hoogte te zijn van ontwikkelingen binnen de online marketing branche. 

Als professionele partner in online marketing denken we graag mee over hoe we jouw bedrijf beter vindbaar kunnen maken. We vinden het belangrijk dat jij je betrokken voelt, daarom bieden we transparantie in alles wat we doen. We willen dat je begrijpt wat we doen, hoe we het doen en hoe het jouw bedrijf helpt om verder te groeien. 

We helpen je graag jouw online succes te realiseren en om jouw online marketing afdeling te versterken. We doen dit met een menselijke aanpak, altijd bereid om je te begeleiden en ondersteunen waar nodig. Ons doel? Kwaliteit en efficiëntie waarborgen in al onze werkzaamheden, zodat jij je marketingbudget beter kunt besteden, meer potentiële klanten kunt bereiken en meer omzet kunt genereren. 

MediaTrend heeft onze Google Ads campagnes opgezet en daarmee goede successen behaald. Iedere maand is er een evaluatie, dit hebben wij zeker als positief ervaren. Wij bevelen hun diensten zeker aan.
- C.G. Pronk

Onze werkwijze 

We vertellen je graag meer over onze diensten in een online of offline gesprek. Hierin kunnen we kennis maken en zullen we bespreken wat jouw online marketing doelen zijn. Daarnaast kunnen we gelijk bepalen welke expertises er nodig zijn om deze doelen te bereiken. 

Vervolgens bedenken wij een passende marketing strategie, zetten we campagnes op, analyseren en optimaliseren deze en gebruiken de juiste kanalen om jouw doelgroep te bereiken. Uiteraard houden we jou regelmatig op de hoogte over de voortgang tijdens een optimalisatiegesprek. Dus heb je een gids nodig voor je online marketing vraagstukken? Kom dan gerust eens langs voor een kop koffie bij ons op de Beverkoog in Alkmaar of neem telefonisch contact met ons op. 

Op zoek naar een online marketing bureau in Alkmaar?

Al veel bedrijven uit de regio zijn je voor gegaan! Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.
Contact Gratis Groeiadvies
Online Marketing Bureau Alkmaar
Zoekmachine Optimalisatie
De totale zichtbaarheid is met ruim 200% gestegen
Tintstore
Google Ads
Een stijging van maar liefst 380% op onze online aanvragen
Regel je subsidie
Online Adverteren
Er is meer dan 200% omzet groei gerealiseerd binnen 3 jaar tijd
Vos Koffie

Ik help jouw bedrijf naar de top!

Igor, Online marketing consultant
Doe binnen 2 minuten onze gratis online groei analyse en kijk hoe we samen jouw doel kunnen bereiken!