Een frisse start voor MediaTrend

Door Charrel Jalving Geplaatst op 19 mrt. 2018 Onderwerp Nieuws
Een rode loper, ballonnen haag en een schaar van ruim een meter. Enkele van de attributen speciaal voor de lancering van het nieuwe MediaTrend, dat trots werd ingeluid door de eigenaren die symbolisch het lint doorknipten en zo het pand officieel openden. Na een gedegen voorbereiding van bijna een jaar, was het op 19 maart 2018 eindelijk zover en zijn we officieel verhuisd naar de Wezelkoog 11 in Alkmaar.

Er is nogal wat veranderd de afgelopen weken, aan de buitenkant is dit direct te zien aan het nieuwe pand, maar ook onze bedrijfsnaam en logo zijn vernieuwd: van MediaTrend Publicaties B.V. naar MediaTrend B.V., een naam die daadkrachtiger overkomt en beter bij ons past.

Maar ook achter de schermen is er het nodige veranderd. Wij hebben ons vizier op de toekomst gericht en zijn daarom flinke stappen aan het maken op het gebied van verdere digitalisering en optimalisaties aan onze workflow. Zowel de interne systemen evenals ons eigen aanbod aan producten en diensten zijn volop in ontwikkeling.

Een grote stap voor MediaTrend

Er is in de maanden voorafgaand aan de verhuizing non-stop gewerkt om de nieuwe locatie van alle gemakken te voorzien. De afgelopen jaren merkten wij dat we op ons oude adres langzaam uit ons spreekwoordelijke jasje begonnen te groeien, ruimte voor verdere uitbreiding was daar minimaal. Vandaar dat we hebben besloten om een locatie te zoeken welke beter bij onze wensen en strategie past.

Op de Wezelkoog 11 hebben wij een locatie gevonden die aansluit bij de plannen die wij voor de toekomst hebben. Na een grote verbouwing kunnen wij onze klanten hier nu nog beter van dienst zijn, de werkplekken zijn moderner en alle voorzieningen zijn aanwezig om verder te kunnen groeien.

Na 19 jaar lang op het vorige adres aan de Hamsterkoog 3a gevestigd te zijn geweest was het echt tijd voor een nieuwe stap.

Het pand van MediaTrend in Alkmaar

Een feestelijke opening

Daarom hebben wij de kick-off op maandag 19 maart 2018 samen gevierd tijdens de officiële opening. Een dag met het bekende "lintje knip moment", een trotse speech en ook het cadeau vanuit het personeel werd hierbij onthuld.

Er is een heerlijke gezamenlijke lunch georganiseerd tussen de middag, voor het eerst in onze nieuwe kantine. De dag is uiteindelijk afgesloten met een bescheiden borrel, om de eerste werkdag gezamenlijk af te sluiten. Wij kijken uit naar de verdere stappen die wij in het nieuwe pand gaan maken.

Charrel Jalving | MediaTrend B.V.
Charrel Jalving
Marketing Directeur bij MediaTrend B.V.
Ik zie toe op de algemene bedrijfsstrategie van MediaTrend, maar ook de uitvoering voor een verantwoorde bedrijfsgroei. Ik zet mij dagelijks in om onze doelen te bereiken zodat we de kwaliteit voor onze collega's en onze klanten dag na dag kunnen verbeteren.
Zoekmachine Optimalisatie
De totale zichtbaarheid is met ruim 200% gestegen
Tintstore
Conversie Optimalisatie
Het aantal aankopen per klant is met ruim 85% gegroeid
SprayTan Solutions
Google Ads
Een stijging van maar liefst 380% op onze online aanvragen
Regel je subsidie

Ik help jouw bedrijf naar de top!

Igor, Online marketing consultant
Doe binnen 2 minuten onze gratis online groei analyse en kijk hoe we samen jouw doel kunnen bereiken!