MediaTrend vakexpert Shopping Awards 2020

Door Charrel Jalving Geplaatst op 27 mrt. 2020 Onderwerp Nieuws
Iedereen die afgelopen maand online winkelde, heeft ongetwijfeld de uitnodiging voorbij zien komen. Een oproep van de webshop die je bezoekt: Stem op ons voor de Shopping Awards. Het zijn dé awards voor alle Nederlandse retailers met een online presence en webshop. Er is dit jaar veel veranderd in de opzet en zo kreeg ook MediaTrend te maken met de Shopping Awards 2020.

Shopping Awards zijn vernieuwd in 2020

“Een nieuw decennium vraagt om vernieuwde Shopping Awards” aldus Wijnand Jongen, directeur van Thuiswinkel.org en bestuursvoorzitter Shopping Awards. Het is een simpelere editie dan de afgelopen jaren.

De Shopping Awards bestaan nu uit twee verschillende awards: de Shopping Awards en de Shopping Awards Vakprijzen. De awards worden uitgereikt aan winnaars in 10 verschillende branches. De Shopping Awards Vakprijzen worden uitgereikt aan webwinkeliers die uitblinken in 1 van de 6 thema’s.
De winnaars worden gekozen op basis van stemmen van het publiek en de stemmen van vakexperts. Dit “songfestival” model is nieuw en de uitbreiding van de jury met vakexperts is ook de reden dat MediaTrend nu ook betrokken is bij de Shopping Awards.

Vakexpert op het gebied van online shopping

MediaTrend helpt al jaren vele kleine en grote webshops met hun online marketing. Hulp bij het optimaliseren van conversies, een optimale UX en goede inrichting van onder andere Google Analytics, maar vooral de inzet van betaalde online advertising met Google Ads.

Met onze Google Ads Services zijn wij een gespecialiseerde Google Partner en helpen ondernemers met het optimaliseren van Google Ads met daarin voor webwinkeliers natuurlijk ook een goede werking en optimale inzet van Google Shopping.
Alles gericht op resultaat door te werken naar een model met zogenaamde CPA, oftewel kosten per sale. Door de kosten per sale voor de webshop optimaal en zeer rendabel in te stellen, is er altijd een positief resultaat.

Eén van onze ervaren Google specialisten is tijdens de Webwinkel Vakdagen op de receptie van de Thuiswinkel.org gevraagd om als vakexpert voor de Shopping Awards enkele webshops te jureren en een juryrapport te maken.
Natuurlijk zijn wij blij met deze erkenning van onze expertise op het gebied van online shopping.

Google Ads inzet en Google Shopping

Wilt u ook gebruikmaken van de ervaring van onze Google Ads specialisten? Dan is er nu voor u onze gratis en vrijblijvende Google Ads audit. Een scan van uw huidige inzet met tips en mogelijkheden voor het verbeteren van de resultaten die u nu behaalt met Google Ads.

U kunt met onze vrijblijvende Google Ads audit zelf aan de slag, maar natuurlijk kunnen wij u ook helpen. Voor de investering hoeft u het niet te laten! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen wat uw mogelijkheden zijn? Vraag dan een offerte aan.

Charrel Jalving | MediaTrend B.V.
Charrel Jalving
Marketing Directeur bij MediaTrend B.V.
Ik zie toe op de algemene bedrijfsstrategie van MediaTrend, maar ook de uitvoering voor een verantwoorde bedrijfsgroei. Ik zet mij dagelijks in om onze doelen te bereiken zodat we de kwaliteit voor onze collega's en onze klanten dag na dag kunnen verbeteren.
Zoekmachine Optimalisatie
De totale zichtbaarheid is met ruim 200% gestegen
Tintstore
Google Ads
Een stijging van maar liefst 380% op onze online aanvragen
Regel je subsidie
Online Adverteren
Er is meer dan 200% omzet groei gerealiseerd binnen 3 jaar tijd
Vos Koffie

Ik help jouw bedrijf naar de top!

Igor, Online marketing consultant
Doe binnen 2 minuten onze gratis online groei analyse en kijk hoe we samen jouw doel kunnen bereiken!