Sponsoring Jeroen van Daele tijdens Le Dakar!

Door Charrel Jalving Geplaatst op 13 feb. 2015 Onderwerp Nieuws
Na de zomer van 2014 hoorden wij voor het eerst van het avontuur dat Jeroen van Daele uit Callantsoog wilde aangaan: De Dakar uitrijden op de motor. Het bleek dat Jeroen alle hulp kon gebruiken, zowel op financieel vlak, als in zijn fysieke voorbereiding, maar ook op het gebied van online media was er een hoop te winnen. Al snel kwamen wij tot een mooie sponsorovereenkomst om dit avontuur te steunen.

Wij hebben voor Jeroen naar Dakar de volledige online media uit handen genomen, van zijn website Jeroennaardakar.nl; een online portaal voor fans, sponsors, supporters en de pers, tot het opzetten van een online identiteit inclusief logo en huisstijl, maar ook het opzetten en uitvoeren van een actief social media beleid. Ons grootste doel was het ontzorgen van Jeroen van Daele, zodat hij zich volledig kon richten op de voorbereiding en het daadwerkelijk halen van deze monstertocht. Hierbij hebben wij tevens de focus gelegd op het online werven van fans, supporters en sponsoren voor extra (financiële) steun aan zijn Dakar avontuur.

Dakar 2015 - het avontuur

Het avontuur van Dakar 2015 is uiteindelijk gestart vanuit de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires op 4 januari 2015, tijdens de verschillende etappes hebben ze eerst Chili aangedaan en vervolgens Bolivia met enkele loodzware etappes. De laatste etappe is geëindigd in Buenos Aires op 17 januari 2015. Een droom die voor hem uitkwam om hier te mogen finishen met zijn vrouw en zoon die op hem stonden te wachten!

Jeroen van Daele heeft de finish van de Dakar Rally gehaald, op een keurige 64e plaats in het klassement, als 6e beste Nederlander van de 17 die meededen. Hulde! Samen met zijn HT- Rallyraid Honda is hij dit avontuur aangegaan en heeft hij het gehaald. Het was niet makkelijk maar hij heeft zichzelf zowel fysiek als mentaal optimaal voorbereid op deze zeer uitdagende opgave en met succes.

MediaTrend / EensiteVoorUwBedrijf.nl op de motor
MediaTrend heeft als trotse sponsor de lange tochten door Argentinië, Bolivia en Chili overleefd! Niet ongeschonden, maar wel de finish gehaald van Dakar 2015 met Jeroen naar Dakar!

Charrel Jalving | MediaTrend B.V.
Charrel Jalving
Marketing Directeur bij MediaTrend B.V.
Ik zie toe op de algemene bedrijfsstrategie van MediaTrend, maar ook de uitvoering voor een verantwoorde bedrijfsgroei. Ik zet mij dagelijks in om onze doelen te bereiken zodat we de kwaliteit voor onze collega's en onze klanten dag na dag kunnen verbeteren.
Zoekmachine Optimalisatie
De totale zichtbaarheid is met ruim 200% gestegen
Tintstore
Google Ads
Een stijging van maar liefst 380% op onze online aanvragen
Regel je subsidie
Google Ads
De webshop bestellingen zijn met ruim 93% toegenomen
Novaline Verzwaringsdekens

Ik help jouw bedrijf naar de top!

Igor, Online marketing consultant
Doe binnen 2 minuten onze gratis online groei analyse en kijk hoe we samen jouw doel kunnen bereiken!