5

Online Marketing Stage lopen in Alkmaar?

Ben jij op zoek naar een leuke meewerkstage Online Marketing in Alkmaar? Dan zit je goed bij MediaTrend! Wij bieden diverse stageplaatsen aan voor studenten, waarmee je een solide start kunt maken voor jouw toekomstige carrière!
Bekijk onze vacatures! Neem contact op
Stage lopen in Alkmaar

Over MediaTrend

Vanuit ons moderne kantoor in Alkmaar helpen wij al bijna 25 jaar onze zakelijke klanten aan een betere online vindbaarheid van hun bedrijf en/of website. We zijn gespecialiseerd in o.a. online adverteren op bijvoorbeeld Google, Instagram en Facebook. Daarnaast richten we ons op het ontwikkelen van websites, e-mailmarketing, linkbuilding, SEO en meer. Wil je stage lopen bij een Online Marketing Bureau in Alkmaar lees dan snel verder.

Stage lopen bij MediaTrend

Volg jij een HBO opleiding richting Business Studies, Commerciële Economie, Creative Business of Communicatie? En ben je daarnaast leergierig, ambitieus en ondernemend? Omdat we altijd ondersteuning kunnen gebruiken in onze werkzaamheden, bieden wij meerdere stageplekken aan waar studenten hun stage kunnen lopen. 

Tijdens jouw stage word je gekoppeld aan één van onze specialisten, die je verder gaat begeleiden gedurende je stageperiode. Je werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit het opzetten, analyseren en optimaliseren van online campagnes, het creëren van content en het uitwerken van nieuwe strategieën. We leren je alle kneepjes van het vak en je krijgt de mogelijkheid om online trainingen te volgen en je Google Certificaten te halen. Hierdoor zul jij een mooie start hebben van je verdere carrière!

MediaTrend is een plek waar je niet als stagiair wordt gezien, maar als collega.
- Mert, Online Marketing Stagiair

Wat wij bieden: 

  • Een uitdagende en leerzame stage in Alkmaar (uren en periode in overleg) 

  • Een fijne werkplek in ons moderne kantoor in Alkmaar

  • Een plek waar jij je kunt ontplooien en waar ideeën en initiatieven worden gewaardeerd

  • Kans op een arbeidscontract, als we je na je stage niet meer kunnen missen 

  • Lekkere koffie, vers fruit, een potje tafeltennis of darten de in de pauzes, bedrijfsuitjes en vrijmibo's aan onze gezellige bar in de kantine

Stagiaire Evita over haar ervaring

"In mijn laatste jaar van de opleiding Creative Business heb ik 5 maanden stage gelopen bij MediaTrend. Tijdens mijn kennismaking met Tessa voelde ik mij meteen op mijn gemak, het was een goed gesprek in een fijne omgeving. Aan het begin van mijn stage heb ik al mijn Google-certificaten gehaald, dit gaf veel vertrouwen. Ik kreeg veel vrijheid in mijn werkzaamheden en er was altijd ruimte om eigen input te geven. Op kantoor heerst een super gezellige sfeer waarin we altijd grapjes met elkaar konden maken. Ik kijk terug op een ontzettend leerzame tijd waarin ik veel heb kunnen leren van de specialisten en heb kunnen bijdragen aan verschillende projecten. Als je een goede dosis kracht, motivatie en energie meeneemt, denk ik dat het voor iedereen een geweldige plek is!"
Ook stage lopen bij MediaTrend?
evita-duivenvoorden
Google Ads
Een stijging van maar liefst 380% op onze online aanvragen
Regel je subsidie
Online Adverteren
Er is meer dan 200% omzet groei gerealiseerd binnen 3 jaar tijd
Vos Koffie
Zoekmachine Optimalisatie
De totale zichtbaarheid is met ruim 200% gestegen
Tintstore

Ik help jouw bedrijf naar de top!

Igor, Online marketing consultant
Doe binnen 2 minuten onze gratis online groei analyse en kijk hoe we samen jouw doel kunnen bereiken!