MediaTrend is een SBB erkend leerbedrijf

Door Charrel Jalving Geplaatst op 19 jan. 2017 Onderwerp Nieuws
Vanuit MediaTrend willen wij doormiddel van stages toegevoegde waarde bieden voor stagiaires als voor de arbeidsmarkt, zo investeer je in de toekomst. Iedereen moet tenslotte ergens beginnen aan hun carrière, zo zijn enkele van onze collega's hun leerbedrijf ook erg dankbaar omdat die bereid waren dingen te leren over de arbeidsmarkt tijdens de stageperiode.

Als student krijg je veel theoretische informatie op je opleiding. Maar deze theorie moet je natuurlijk ook in de praktijk leren toepassen. Dat begint bij stagelopen. Rondom stagiaires is er vaak nog het idee dat ze als een soort loophulpje worden behandeld.

Waarom stagiaires?

Wij als MediaTrend vinden het belangrijk om studenten een stage mogelijkheid te bieden. Vanwege de nieuwe input die studenten te bieden hebben bijvoorbeeld op gebied van social media. Maar zeker ook vanuit maatschappelijk perspectief, we helpen studenten bij hun weg naar de arbeidsmarkt. Wij zorgen vanuit het bedrijf voor een goede begeleiding zodat de stagiaire zijn/haar competenties voldoende kan tonen en versterken binnen ons team.

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) is een organisatie die zich inzet om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Zo krijgen bedrijven steeds vaker de vakmensen die zij nodig hebben. Het is één van de bekendste plekken om naar een stage te zoeken in Nederland. MediaTrend staat bekend bij SBB als erkend leerbedrijf. SBB helpt studenten met het vinden van een geschikte stage. Zij zorgen voor een goede aansluiting van het beroepsonderwijs op de arbeidsmarkt.

“Tijdens mijn studie Media, Informatie en Communicatie heb ik mijn meeloopstage gelopen bij MediaTrend. Ik houd ervan om mijn creativiteit te uiten en dit sloot perfect aan bij deze stageplek. Ik kreeg veel vrijheid in de content die ik wilde creëren. Dit is mijn eerste stage-ervaring geweest, waarbij de begeleiding vanuit MediaTrend mij goed heeft geholpen en tevens erg veel heeft geleerd, met name op het gebied van content creation, blogging, Google Analytics en Marketing.”

Valèrie Wallenburg

Interesse in een stage bij MediaTrend?

MediaTrend staat altijd open voor stagiaires, mocht je nog een stageplek zoeken of graag bij MediaTrend willen stage lopen, kijk dan bij onze openstaande vacatures voor stagiaires of stuur een open sollicitatie.

Charrel Jalving | MediaTrend B.V.
Charrel Jalving
Marketing Directeur bij MediaTrend B.V.
Ik zie toe op de algemene bedrijfsstrategie van MediaTrend, maar ook de uitvoering voor een verantwoorde bedrijfsgroei. Ik zet mij dagelijks in om onze doelen te bereiken zodat we de kwaliteit voor onze collega's en onze klanten dag na dag kunnen verbeteren.
Online Adverteren
Er is meer dan 200% omzet groei gerealiseerd binnen 3 jaar tijd
Vos Koffie
Zoekmachine Optimalisatie
De totale zichtbaarheid is met ruim 200% gestegen
Tintstore
Google Ads
De webshop bestellingen zijn met ruim 93% toegenomen
Novaline Verzwaringsdekens

Ik help jouw bedrijf naar de top!

Igor, Online marketing consultant
Doe binnen 2 minuten onze gratis online groei analyse en kijk hoe we samen jouw doel kunnen bereiken!