MediaTrend is Google Partner

Door Charrel Jalving Geplaatst op 20 nov. 2013 Onderwerp Nieuws
Met trots kunnen wij zeggen dat MediaTrend vanaf de start van het Google Partner Programma in Nederland, sinds 20 november 2013, al Google Partner is. Dit betekent dat wij als mediabureau de Google Partner Badge mogen voeren. Deze badge houdt in dat Google van mening is dat MediaTrend zich heeft bewezen in het behalen van online succes middels de inzet van Google producten zoals Google AdWords & Google Analytics!

Hoe word je Google Partner

Google stelt strenge kwaliteitseisen aan haar partners. Naast deze eisen, die continu worden getoetst door Google, moeten werknemers slagen voor Google examens en gecertificeerd worden en dient de partner veel klanten te hebben met dito omzet bij Google.

Wat is precies nodig om Google Partner te worden?

• Minimaal één gecertificeerde werknemer (met succes afleggen van twee Google AdWords examens)

• Een uitgave van minimaal € 10.000,- binnen AdWords in de afgelopen 90 dagen

• Een positieve score binnen de Google prestatie index

Google AdWords examens

In de AdWords-examens worden basisbegrippen en geavanceerde advertentieconcepten behandeld. Daaronder onder meer het opzetten, beheren en optimaliseren van campagnes.

Voor een AdWords-certificering hebben medewerkers van MediaTrend het AdWords Fundamentals-examen en één van de andere AdWords-examens gedaan met een positief resultaat.
Met onze AdWords-certificering tonen wij aan kennis van de nieuwste ontwikkelingen binnen Google te hebben.

Prestatie index Google AdWords

Met goede prestaties houden wij klanten tevreden en verbeteren wij onze reputatie als Google Partner. Google houdt streng toezicht op de prestaties die wij voor klanten behalen en de klantenondersteuning. Deze worden continu getoetst door Google en weergegeven in de Prestatie Index.

Wij zijn trots op de Prestatie Index van Mediatrend die u hieronder ziet. De prestaties die onze medewerkers voor klanten van Mediatrend leveren en de klantenondersteuning die zij geven is bijna maximaal en ver boven de score van een gemiddelde Google Partner.

De prestatie-index is een algemene beoordeling op basis van de bovenstaande vereisten. Doordat onze prestatie-index zo hoog is, onderscheiden wij ons van andere bedrijven met Google Diensten. Dit doen we door de positie in Google Partner Search constant te verbeteren.

Dat betekent betere presterende klanten, meer leads en omzet voor onze klanten die daarmee betere bedrijfsresultaten behalen.

Contact over Google Ads?

Benieuwd geworden naar hetgeen wij door inzet van bovenstaande voor u en uw bedrijf kunnen betekenen? Vul dan ons contactformulier in of bel ons direct op 072 564 89 08.

Charrel Jalving | MediaTrend B.V.
Charrel Jalving
Marketing Directeur bij MediaTrend B.V.
Ik zie toe op de algemene bedrijfsstrategie van MediaTrend, maar ook de uitvoering voor een verantwoorde bedrijfsgroei. Ik zet mij dagelijks in om onze doelen te bereiken zodat we de kwaliteit voor onze collega's en onze klanten dag na dag kunnen verbeteren.
Google Ads
De webshop bestellingen zijn met ruim 93% toegenomen
Novaline Verzwaringsdekens
Online Adverteren
Er is meer dan 200% omzet groei gerealiseerd binnen 3 jaar tijd
Vos Koffie
Zoekmachine Optimalisatie
De totale zichtbaarheid is met ruim 200% gestegen
Tintstore

Ik help jouw bedrijf naar de top!

Igor, Online marketing consultant
Doe binnen 2 minuten onze gratis online groei analyse en kijk hoe we samen jouw doel kunnen bereiken!