igor-klanderman

Igor Klanderman

Online Marketing Consultant
Ontmoet Igor, het dynamische gezicht van MediaTrend, die vaak het eerste aanspreekpunt is voor onze nieuwe klanten. Geboren in 1998 en woont al zijn hele leven in het gezellige Zuid-Scharwoude. Met een passie voor padellen en avonturen beleven met vrienden, is hij altijd op zoek naar gezelligheid. Maar laat je niet misleiden door zijn jeugdige leeftijd, want hij is uitgegroeid tot een expert op het gebied van online zichtbaarheid.
Bij MediaTrend zijn we één team en hebben samen één taak, die verbondenheid vind ik mooi om te zien

Direct na zijn mbo-opleiding in marketing en communicatie ging Igor aan de slag als projectmanager. In 2019 sloot hij zich aan bij MediaTrend als accountmanager in de beginfase van onze online marketing tak. Maar het hield voor hem niet op bij het accountmanagement. Door de jaren heen heeft hij zichzelf ontwikkeld tot een betrokken Online Marketing Consultant. Igor staat altijd klaar om zijn expertise met onze (potentiële) klanten te delen.

Zijn passie ligt in het verstrekken van deskundig advies over online marketing en advertising, met een duidelijke focus op het verhogen van de zichtbaarheid van bedrijven. Igor neemt de tijd om de doelen van elke klant te begrijpen en voert vervolgens een analyse uit om gepersonaliseerd advies te bieden. Of het nu gaat om het stimuleren van verkoop via een webshop of het vergroten van naamsbekendheid door social media adverteren, Igor schakelt moeiteloos tussen doelstellingen om samen met de klant een effectieve aanpak te bepalen.

Igor benut de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen goed bij MediaTrend. Zijn vakkennis op het gebied van marketing is verbreed, en hij is uitgegroeid van accountmanager tot een consulent met leidinggevende taken. Het werken met diverse mensen en klanten heeft hem een waardevolle dosis mensenkennis gegeven, waar hij zowel in zijn functie als in zijn privéleven regelmatig op kan terugvallen. Het persoonlijke contact en het schakelen op dit vlak vormen dan ook een bron van trots voor Igor.

Met Igor als gids zijn onze nieuwe klanten verzekerd van eerlijk advies en effectieve strategieën om de online aanwezigheid te optimaliseren. Bij MediaTrend gaan we samen met onze klanten voor succes, stap voor stap.

In contact komen met Igor? Dat kan! Vul ons groeiadvies in of neem direct contact op met Igor via 072 - 21 00 291 of igor@mediatrend.nl.

Conversie Optimalisatie
Het aantal aankopen per klant is met ruim 85% gegroeid
SprayTan Solutions
Zoekmachine Optimalisatie
De totale zichtbaarheid is met ruim 200% gestegen
Tintstore
Google Ads
Een stijging van maar liefst 380% op onze online aanvragen
Regel je subsidie

Ik help jouw bedrijf naar de top!

Igor, Online marketing consultant
Doe binnen 2 minuten onze gratis online groei analyse en kijk hoe we samen jouw doel kunnen bereiken!