melissa-hooijschuur

Melissa Hooijschuur

Performance Marketeer
Melissa, geboren in 1999 en woont haar hele leven al in Wormerveer, is een van de nieuwste aanwinsten bij MediaTrend. Haar vrije tijd bestaat uit het ontdekken van culinaire hoogstandjes, beleven van avonturen en nieuwe activiteiten met vrienden, en het genieten van films in de bioscoop. Deze interesses weerspiegelen haar levendige persoonlijkheid en haar ambitie om nieuwe dingen te ontdekken.
Het uitdenken van nieuwe kansen en mogelijkheden zie ik als een mooie uitdaging

Met een diploma in Commerciële Economie op zak begon Melissa al vroeg in haar carrière haar stempel te drukken. Tijdens haar studie combineerde ze haar passie voor digitale marketing met haar werk als SEO linkbuilder en deed ze waardevolle ervaring op tijdens een stage op Curaçao. Begin 2023 sloot Melissa zich aan bij MediaTrend als Performance Marketeer en werd ze snel opgenomen in het hechte en gezellige team van specialisten.

Bij MediaTrend heeft Melissa haar passie gevonden in de wereld van SEA (Search Engine Advertising). Ze richt zich voornamelijk op het opzetten en optimaliseren van betaalde zoekmachinecampagnes voor diverse klanten. Haar interactie met klanten is een van de hoogtepunten van haar functie, waarbij ze niet alleen helpt bij het verbeteren van hun accounts, maar ook actief meedenkt over nieuwe kansen en mogelijkheden.

Melissa is gedreven om haar kennis voortdurend uit te breiden, iets wat in de dynamische wereld van marketing van essentieel belang is. Ze waardeert het dat MediaTrend haar de ruimte biedt om te groeien, vooral op het gebied van Meta-adverteren (Instagram en Facebook) en website-optimalisatie, waar nog veel te ontdekken valt.

Wat Melissa het leukst vindt aan haar werk bij MediaTrend, is de goede samenwerking binnen het team. De diversiteit aan expertises die samenkomt, zorgt voor een vooruitstrevende en positieve werkomgeving, waardoor ze elke dag met plezier naar haar werk gaat. Melissa kijkt uit naar een toekomst vol groei en ontwikkeling in dit dynamische vakgebied, en het verder uitbreiden van haar klantenportfolio.

Online Adverteren
De omzet heeft een sprong gemaakt van meer dan 200%
NineTwoFive
Online Adverteren
Er is meer dan 200% omzet groei gerealiseerd binnen 3 jaar tijd
Vos Koffie
Zoekmachine Optimalisatie
De totale zichtbaarheid is met ruim 200% gestegen
Tintstore

Ik help jouw bedrijf naar de top!

Igor, Online marketing consultant
Doe binnen 2 minuten onze gratis online groei analyse en kijk hoe we samen jouw doel kunnen bereiken!