tessa-schoonewil

Tessa Schoonewil

Commercieel Manager
Maak kennis met Tessa, wonend in Waarland en heeft twee dochters. Met een passie voor ondernemen, is ze een veelzijdige professional. Buiten het werk speelt ze handbal, winkelt ze graag en wandelt ze vaak met haar honden. Van het runnen van haar eigen bedrijf in leren baby slofjes tot het behalen van een diploma in Commerciële Economie, Tessa brengt diversiteit en vastberadenheid naar onze organisatie.
Bij MediaTrend krijg ik de vrijheid om het bedrijf verder te laten groeien en dat zet mij in mijn kracht

Na haar afstuderen was Tessa vastberaden om een rol te vinden waarin ze haar projectmatige vaardigheden kon inzetten en tegelijkertijd in teamverband kon samenwerken. De zoektocht leidde haar in 2020 naar MediaTrend, waar ze haar passie voor ondernemen kon combineren met haar professionele ambities als Commercieel Manager. Tessa's reis bij MediaTrend is een goed voorbeeld van hoe de juiste omgeving iemand tot volle bloei laat komen. 

Het aantrekken en selecteren van getalenteerde nieuwe medewerkers voor haar team is een belangrijke verantwoordelijkheid van Tessa. Daarnaast zorgt ze dat de afdelingsomzet in lijn blijft met de vastgestelde doelen en houdt de account prestaties van de specialisten bij. Ze biedt sturing op basis van haar ervaring in het begrijpen van ondernemers en hoe bepaalde acties van cruciaal belang kunnen zijn voor hun succes. Tessa's scherpe inzicht in het marketinglandschap en haar vermogen om innovatieve kansen te identificeren, maken haar een waardevolle troef binnen het team.

Wat Tessa vooral waardeert in haar rol bij MediaTrend is de vrijheid die ze krijgt. Dit stelt haar in staat om buiten de gebaande paden te denken en haar creatieve ideeën in praktijk te brengen. Een strak omlijnd bedrijf met vaststaande procedures zou dan ook niet bij haar passen. Ze vindt het fijn dat de communicatielijnen binnen MediaTrend vaak dwars door elkaar lopen en dat iedereen wordt aangemoedigd om ideeën te delen, ongeacht hun functie. 

In haar tijd bij MediaTrend heeft Tessa een mooie groei doorgemaakt. Ze ontdekte dat geduld vaak essentieel is bij het werken met mensen en dat subtiliteit belangrijk is bij het delen van haar mening. Tegelijkertijd is ze van mening dat het soms goed is om in het diepe te springen en te onderzoeken wat er mogelijk is. De vrijheid om jezelf te ontwikkelen en te specialiseren wordt ook sterk gestimuleerd, en dat vindt Tessa zeker in een vakgebied als marketing erg belangrijk.

Zoekmachine Optimalisatie
De totale zichtbaarheid is met ruim 200% gestegen
Tintstore
Online Adverteren
Er is meer dan 200% omzet groei gerealiseerd binnen 3 jaar tijd
Vos Koffie
Google Ads
De webshop bestellingen zijn met ruim 93% toegenomen
Novaline Verzwaringsdekens

Ik help jouw bedrijf naar de top!

Igor, Online marketing consultant
Doe binnen 2 minuten onze gratis online groei analyse en kijk hoe we samen jouw doel kunnen bereiken!