Hoe geef je ons toegang tot je Youtube account?

Geplaatst op 26 jan. 2024
YouTube is een veelgebruikt online platform voor het delen van video's en is wereldwijd een van de meest populaire websites. Dit platform biedt een enorme diversiteit aan beeldmateriaal, van educatieve tutorials tot onderhoudende kattenfilmpjes. YouTube is een platform waar je allerlei soorten videocontent kunt vinden.

YouTube is een veelgebruikt online platform voor het delen van video's en is wereldwijd een van de meest populaire websites. Dit platform biedt een enorme diversiteit aan beeldmateriaal, van educatieve tutorials tot onderhoudende kattenfilmpjes. YouTube is een platform waar je allerlei soorten videocontent kunt vinden.

Video's zijn enorm populair om bezoekers, klanten en geïnteresseerden te boeien en te binden aan een product of dienst. Dit maakt YouTube een van de voornaamste platforms voor online adverteren. Gebruikers kunnen op YouTube video's uploaden, bekijken, beoordelen, delen, en reageren. Het platform beschikt over een uitgebreide collectie aan content, waaronder muziekvideo's, vlogs, educatieve video's, documentaires, filmtrailers, live streams en nog veel meer.

YouTube dient niet alleen als platform voor entertainment en persoonlijke expressie, maar speelt ook een rol in het verspreiden van educatieve inhoud en nieuws. Het biedt mensen wereldwijd een unieke manier om te leren, zich te uiten en informatie te delen. Voor wie zijn YouTube-kanaal wil delen of samenwerken met anderen, is het belangrijk om te weten hoe je toegang kunt geven tot je YouTube-account. Onderaan deze tekst vind je een stappenplan dat je begeleidt bij het veilig en effectief beheren van je kanaal.

Youtube – Gebruiker toevoegen

  • Log in op studio.youtube.com 

  • Klik Linksonder in het menu op [Instellingen].

  • Klik vervolgens in het menu op [Rechten]

  • Klik op daarna rechtsboven op [Uitnodigen]

  • Voeg nu het gewenste mailadres toe dat jij wil koppelen aan jouw Youtube account.

  • Klik op [Toegang], selecteer [Bewerker (beperkt)] en klik op [Klaar]

  • Klik nu op [Opslaan].

  • Gelukt! Je hebt zojuist jouw YouTube account succesvol gedeeld.

Online Adverteren
Er is meer dan 200% omzet groei gerealiseerd binnen 3 jaar tijd
Vos Koffie
Google Ads
Een stijging van maar liefst 380% op onze online aanvragen
Regel je subsidie
Google Ads
De webshop bestellingen zijn met ruim 93% toegenomen
Novaline Verzwaringsdekens

Ik help jouw bedrijf naar de top!

Igor, Online marketing consultant
Doe binnen 2 minuten onze gratis online groei analyse en kijk hoe we samen jouw doel kunnen bereiken!