pierre-bruin

Pierre Bruin

Teamlead Senior - Performance Marketeer
Ontmoet onze enthousiaste collega, Pierre! Geboren in 1996, een ware Schagerbrugger en een expert in communicatie en ondernemerschap. Buiten werktijd vind je hem het liefst achter de barbecue met vrienden, genietend van een gezellige borrel. Als performance marketeer bij MediaTrend tilt hij de klantbeleving naar nieuwe hoogtes door kansen te verkennen op het gebied van SEA en SEO.
Onze klanten een mooie en stabiele groei door laten maken kan alleen met sterke wederzijdse communicatie

In september 2021 ging Pierre met volle passie aan de slag bij MediaTrend, waar hij zich niet alleen beperkt tot paid advertising. Zijn expertises worden ook ingezet voor SEO, e-mailautomatisering en website-onderhoud. Voordat hij bij MediaTrend werkte, heeft Pierre een tweetal opleidingen afgerond. Eerst haalde hij zijn mbo diploma filiaalmanager en later een hbo Creative Media Professional op het NHL Stenden in Leeuwarden.

Na zijn studie deed Pierre ervaring op in het gebied van interne communicatie en marketing bij een groot telecombedrijf. Uiteindelijk sprak het kleine en relatief nieuwe team van MediaTrend hem aan, en is hij gestart als Performance Marketeer. De klanten van MediaTrend krijgen één of twee specialisten, maar er wordt altijd met het hele team aan de accounts gewerkt. Pierre merkt dat deze dynamiek en de combinatie van verschillende expertises in het team bijdragen aan de groei van de klanten en het team.

Pierre waardeert een goede communicatie met klanten. Als de communicatie niet optimaal verloopt, ziet hij dat snel terug in de resultaten. Hij zorgt er daarom voor dat de communicatie met contactpersonen zo goed mogelijk verloopt door minimaal maandelijks de werkwijze, doelstellingen en resultaten te bespreken. Werken met een strak plan en duidelijke doelstellingen is voor hem essentieel, dit geeft hem een duidelijke richting om resultaten waar nodig te verbeteren. 

Bij MediaTrend krijgt Pierre niet alleen de mogelijkheid om zijn vaste taken uit te voeren, maar ook om actief mee te denken met de ontwikkeling van processen. Dit zorgt voor een afwisselende functie waar veel mogelijk is en waar hij ook zelf blijft groeien. Dit is ook wat hem enthousiast maakt over zijn werk, de marketing wereld is altijd in beweging en dat is precies waar Pierre energie uit haalt!

Google Ads
Een stijging van maar liefst 380% op onze online aanvragen
Regel je subsidie
Google Ads
De webshop bestellingen zijn met ruim 93% toegenomen
Novaline Verzwaringsdekens
Zoekmachine Optimalisatie
De totale zichtbaarheid is met ruim 200% gestegen
Tintstore

Ik help jouw bedrijf naar de top!

Igor, Online marketing consultant
Doe binnen 2 minuten onze gratis online groei analyse en kijk hoe we samen jouw doel kunnen bereiken!